Subsidie voor online marketing

Leestijd: < 1 minuut

Subsidie voor hulp bij je online activiteiten!

Verschillende gemeentes in Nederland hebben een zogeheten digitaliserings voucher in het leven geroepen. Bedrijven kunnen hier een beroep op doen als zij door corona getroffen zijn en in willen zetten op online. Dit kan een webshop zijn, reserverings module voor het thuisbezorgen van eten, hulp bij strategie of social media bijvoorbeeld.  

Een heel mooi gebaar van de overheid om ondernemers een steuntje in de rug te bieden. Juist nu is het belangrijk om in te zetten op online. Dit is het moment om goedkoop gebruik te maken van dure kennis. 

Website / webshop

Heeft jouw organisatie nog geen website of shop? Geen probleem! Dit is het moment om er een te laten bouwen. Hiermee kun je in een vervelende tijd alsnog verkopen! De overheid komt je tegemoet door 50% van de lasten te betalen met een maximum van €2500. Dus als de diensten niet meer dan €5000 kosten dan krijg je €2500 terug van de gemeente! 

Daarom is het belangrijk om NU in te zetten op een nieuwe website. Wij kunnen je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. 

 

lluke1

Artikel informatie

Leestijd

< 1 minuut

Onderwerp

Datum

Ook opvallen of meer weten?